در پست قبلی در مورد راهکاری های موجود برای یادگیری نرم افزار از پایه پرداختیم در اینجا قصد داریم درباره کلاس رفع اشکال نرم افزاری صحبت کنیم اینکه در این کلاسها چه مطالبی آموزش داده می شود و شرکت در این کلاسها برای چه کسانی مناسب است.
اگر در طول کار با یک نرم افزار با مشکلی روبرو شدیم که نتوانسیتم آنرا حل کنیم و به شخص متخصص در این زمینه دسترسی نداشتیم راه حل های مختلفی وجود دارد که در ادامه قصد داریم در مورد آنها صحبت کنیم.
سرچ کردن تخصصی مشکل نرم افزاری
واقعیت این است که بسیاری از مطالب آموزشی مفیدی که در مورد کارکرد نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی وجود دارد در زبان فارسی کامل نیستند و منابع آموزشی موجود به زبان فارسی ناکافی بوده پس مجبوریم برای رفع اشکال نرم افزاری سراغ منابع انگلیسی زبان برویم.
اما اینکه دقیقاً چه کلید واژه ای را باید سرچ کنیم تا دقیقاً ما را به هدفمان برساند بسیار مهم است و سرچ کردن نادرست ممکن است ما را سردرگم کند و ساعت ها بدون دریافت نتیجه مطلوب وقت مان را تلف کند. پس باید دقت کافی در انتخاب کلید واژه ها داشته باشیم. امروزه موتورهای جستجو از جمله گوگل مبتنی بر الگوریتم های هوش مصنوعی هستند که به رفع نیاز کاربران در جستجوها کمک می کنند.
اما اگر کاربر جمله نامناسبی را برای جستجو انتخاب کند به احتمال زیاد به هدف مورد نظرش نمی رسد. مشکلی که برای شما در هنگام کار با نرم افزار پیش می آید به احتمال زیاد برای افراد زیادی قبلاً پیش آمده باشد و عده زیادی قبلاً آنرا با کلید واژه های مختلفی سرچ کرده اند که در حافظه گوگل باقی مانده و بهترین نتایج موجود به شما نمایش داده خواهد شد پس پیشنهادات گوگل را جدی بگیرید و از سرچ کردن جملات طولانی که شما را به نتیجه مطلوی نمی رساند خودداری کنید.
برای رفع اشکال نرم افزاری گوگل تنها گزینه موجود نیست و شما می توانید از سرویس های اشتراک ویدویو همچون یوتیوب که متعلق به خود گوگل می باشد نیز استفاده کنید و مشکل نرم افزاری خود را در آنجا سرچ کنید که کارکرد آن دقیقاً شبیه گوگل می باشد و عده زیادی ویدویوهای آموزشی رایگانی را در زمینه رفع اشکال نرم افزاری در آن بارگذاری کرده اند.
برای اینکه سرچ ما دقیق تر باشد می توانیم از گوگل ترانسلیت هم کمک بگیریم و کلید واژه یا جمله ای را که در ذهن مان است به گوگل ترانسلیت بدهیم بعد نتیجه ترانسلیت شده آن را سرچ کنیم که در واقع هدف اصلی ایجاد گوگل ترانسلیت نیز همین می باشد که کاربران با زبان های مختلف بتوانند نتایج مورد نظرشان را در زبان انگلیسی که بر دنیای وب حاکم است پیدا کنند.
این روش رفع اشکال نرم افزاری بیشتر برای زبان های برنامه نویسی و نرم افزارهای معروف همچون نرم افزار اداری (آفیس) ، نرم افزارهای گرافیکی (فوتوشاپ ، پریمایر و …) ، نرم افزار متلب ، نرم افزارهای آماری (SPSS ، لیزرل ، اموس و …) مناسب می باشد.
برای نرم افزارهای تخصصی مانند نرم افزارهای مهندسی (برق ، مکانیک ، شیمی ، فیزیک ، عمران و …) ممکن است منابع آموزشی رایگان موجود در اینترنت ناکافی باشد و این کاملاً طبیعی است چون این نرم افزارها بسیار تخصصی هستند وتعداد کاربران محدود تری دارند نتیجتاً افراد کمتری به آموزش در این زمینه ها پرداخته اند.
کمک گرفتن از شبکه های اجتماعی و انجمن ها برای رفع اشکال نرم افزاری
در صورتی که برای رفع اشکال نرم افزاری از روش قبلی نتیجه مطلوبی حاصل نشد روش بعدی کمک گرفتن از شبکه های اجتماعی مانند گروه های تلگرامی و لینکدین و یا مطرح کردن سوال در انجمن های تخصصی هست. این روش بسیار ساده و دم دستی است و کافیست عضو این شبکه ها و یا انجمن ها شوید و سوالتان را مطرح نمایید.
گروه های تلگرامی زیادی در زمینه نرم افزارهای تخصصی فعالیت دارند که در آنها در مورد رفع اشکال نرم افزاری بحث و گفتگو می شود اما بیشتر افراد عضو در این گروه ها دانشجو بوده و برای مطرح کردن سوالات خود عضو این گروه ها شده اند و اساتید و افراد متخصص به علت نداشتن وقت کمتر در این گروه ها فعالیت دارند.
هر چند بحث کردن در مورد موضوع خاصی می تواند مفید باشد و با به اشتراک گذاشتن اطلاعات موجب ارتقای دانش اعضای گروه شود اما رسیدن به جواب درست و رفع مشکلات نرم افزاری با این روش شاید زیاد منطقی نباشد.
استفاده از شبکه اجتماعی لینکدین و انجمن های تخصصی نرم افزاری هم گزینه دیگری است که افراد متخصص زیادی از سراسر دنیا در آنها فعالیت دارند اما نتیجه گرفتن از این روش هم زیاد محتمل نیست و ممکن است زمان زیادی را منتظر بمانیم و هیچ پاسخی را دریافت نکنیم.
و یا اینکه مشکل ما به گونه ای باشد که نتوانیم به راحتی و در قالب چند سطر متن آن را بیان کنیم و نیاز باشد مشکلمان را به صورت تصویری و در قالب یک ویدیو و یا به صورت آنلاین مطرح نماییم که حتی اگر همچین امکاناتی در این شبکه ها موجود باشد کمتر افرادی حاضر به صرف وقت برای رفع اشکال نرم افزاری ما باشند.
شرکت در کلاسهای تخصصی رفع اشکال نرم افزاری
سریعترین راه برای رفع مشکلات نرم افزاری شرکت در کلاسهای رفع اشکال نرم افزاری می باشد که در آن به صورت آنلاین با استاد متخصص در زمینه نرم افزار مورد نظر در ارتباط خواهید بود و با خیال راحت مشکلات نرم افزاری خود را مطرح خواهید نمود.
گروه آموزشی استاد راهنما با برگزاری کلاسهای خصوصی به کمک دانشجویان عزیز آمده است تا در هر جا به مشکلی برخوردند بتوانند آن را با بهترین استاد متخصص در آن زمینه مطرح نمایند. شما در هنگام ثبت درخواست مشاوره وارد بخش کلاس رفع اشکال می شوید و فرم درخواست مشاوره پروژه خود را تکمیل نموده و مشکلات خودتان را توضیح خواهید داد.
با توجه زمینه تخصصی شما و درخواستی که مطرح کرده اید بهترین استاد مشاور در آن حیطه به شما معرفی خواهد شد و با توجه به تایم بندی استاد و شما هماهنگی لازم به عمل آمده و در سریعترین زمان ممکن با استاد مشاور خصوصی خودتان کلاس خصوصی خواهید داشت.