ایجاد شغل دانشجویی در دوران تحصیل در دانشگاه برای بسیاری از دانشجویان به خصوص دانشجویان دانشگاه های غیر دولتی که هزینه های تحصیل بالاتری دارند می تواند بسیار کمک کننده باشد. بسیاری از پیشنهاداتی که تحت عنوان شغل دانشجویی مطرح می شوند مناسب روحیات و موقعیت دانشجویان نبوده و هیچ آینده خوبی را برای دانشجویان رقم نخواهند زد.
در این پست قصد داریم در مورد کار پاره وقت دانشجویی صحبت کنیم که هم منبع درآمدی برای دانشجوی در حال تحصیل باشد و هم ایده مناسبی برای ایجاد شغل مناسب بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه باشد.
چه فرصت های شغلی برای دانشجویان وجود دارد؟
واقعیت این است که فرصت های شغلی زیادی برای دانشجویان وجود نداشته و مواردی هم که وجود دارد درآمد کمی داشته و بیشتر جنبه کمک خرج برای دانشجو دارد. چون دانشجو نمی تواند به طور تمام وقت سر کار باشد کار دانشجویی مناسب کمتر پیش می آید و بیشتر کارهایی هم که تحت عنوان کار پاره وقت دانشجویی مطرح می شوند کارهایی هستند که هیچ ربطی به رشته و گرایش دانشجو نداشته و درآمد بسیار ناچیزی دارند به همین دلیل بسیاری از دانشجویان ترجیح می دهند به لحاظ مالی از طرف خانواده ها تامین شوند.
به عنوان نمونه برخی از فرصت های شغلی که به دانشجویان تحت عنوان کار پاره وقت دانشجویی پیشنهاد می شوند شامل پخش تراکت و تبلیغات ، پیک موتوری ، ویزیتور ، فروشندگی در فروگاه ها و مغازه جات ، منشی دکتر ، منشی تلفنی ، منشی دفاتر بیمه و شرکت های مالیاتی ، کار در کارگاه ها به صورت پاره وقت و … می باشد که اکثر کارفرمایان این مشاغل به دنبال نیروی کار ارزان می گردند و حاضر به پرداخت بیمه و استخدام قراردادی نبوده و در این بین دانشجو هم به لحاظ زمانی و هم به لحاظ روحی متضرر خواهد شد.
چون واقعاً این مشاغل هیچ نقطه امیدی برای پیشرفت نداشته و دانشجو هیچ چیزی که به درد به خور باشد را یاد نخواهد گرفت و به همین دلیل است که شغل دانشجویی زیاد مورد پسند نمی باشد. بسیاری از دانشجویان مدرک پایان خدمت سربازی نداشته و این خود دلیلی برای پیدا نکردن شغل مناسب است چون برای کار در مشاغل رسمی و بیمه ای داشتن مدرک پایان خدمت ضروری است.
دغدغه ای که بسیاری از دانشجویان دارند پیدا کردن شغل مناسب بعد از فارغ التحصیلی است. در اینجا ما صحبتی در مورد مشاغل دولتی که پروسه استخدام در آن بسیار سخت بوده و فرصت های شغلی کمی دارند نخواهیم داشت.
اما برای ورود به بازار کار آزاد و شرکت های خصوصی اکثرا نیاز به سابقه کار و تخصص می باشد و استخدام دانشجوی فارغ التحصیلی که کل دوران تحصیل خود را یا مشغول به تحصیل بوده و یا تحت عنوان شغل دانشجویی پاره وقت به کار مشغول بوده هیچ تخصص و سابقه کاری را کسب نکرده است بسیار مشکل است.
در واقع در دانشگاه هم بیشتر مطالب تئوری مطرح می شود و آن چیزی که نیاز بازار کار باشد معمولاً در دانشگاه کمتر به آن پرداخته می شود. اما راه چاره چیست؟ چه کار کنیم که دوران دانشجویی ما به بطالت نگذرد و هم در آمد مناسبی با شغل دانشجویی داشته باشیم و هم اینکه برای بعد از فارغ التحصیلی کار مناسبی که متناسب با علایق و رشته تحصیلی ما می باشد را بجوییم؟
آیا یادگیری یک نرم افزار تخصصی برای یافتن شغل دانشجویی لازم است؟
امروزه استفاده از نرم افزار در تمامی حوزه های تخصصی و حتی عمومی به گونه رواج یافته که تصور آینده بدون نرم افزار بسیار مشکل است و تمامی شرکت ها و موسساتی که به دنبال جذب نیروی متخصص می گردند به تخصص نرم افزاری نیاز دارند.
پس چه کاری بهتر از اینکه ما در دوران دانشجویی شروع به یادگیری یک نرم افزار تخصصی کنیم و بتوانیم شغل دانشجویی مناسبی را پیدا کنیم که هم درآمدی برای ما داشته باشد و هم اینکه با رشته و گرایش تحصیلی ما مرتبط باشد و هم آینده ما را تضمین کند.
شما در هر حوزه ای بخواهید به صورت تخصصی فعالیت داشته باشید به کار با نرم افزار نیاز خواهید داشت پس فرصت را از دست ندهید و همین الان شروع به یادگیری یک نرم افزار تخصصی کنید تا بتوانید آینده خود را رقم بزنید.
بسیاری از مشاغلی که در گذشته به صورت دستی انجام می شد و نیاز به کسب مهارت های خاصی داشت امروزه به صورت اتوماتیک در آمده و توسط نرم افزار انجام خواهد شد.
در چند دهه قبل باورها بر این بود که برای موفق شدن در بازار کار مخصوصاً برای دانشجویان رشته های مهندسی باید به دنبال کسب مهارت فنی رفت و به قولی دست به آچار شد اما امروزه این حرف مفهوم خود را از داست داده است و هر کاری که در گذشته به صورت عملی انجام می شد و نیاز به مهارت های فنی خاصی داشت توسط نرم افزار به راحتی و با دقت بسیار بالاتری به اجرا در می آید.
حتی با پیشرفت فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی در بسیاری از حوزه ها دیگر نیازی به افراد متخصص نخواهد بود و بسیاری از مشاغل امروزی در آینده ای نه چندان دور از بین خواهد رفت و آینده از آن متخصصین نرم افزار و برنامه نویسان خواهد بود.
این زنگ خطری است که هر چه زودتر خود را به روز رسانی کرده و شروع به یادگیری یک نرم افزار تخصصی و یا زبان برنامه نویسی کنیم و چه کاری بهتر از اینکه در دوران دانشجویی که هنوز مسوولیت سنگینی بر دوش شما نیفتاده شروع به یادگیری نرم افزاری کنید که هم شغل دانشجویی مناسب با آن را بیابید و هم اینکه نگرانی بابت آینده شغلی تان نداشته باشید.
تخصص نرم افزاری نه هیچ سرمایه خاصی می طلبد و نه آنقدر سخت است که نتوان آن را یاد گرفت و به لطف منابع آموزشی غنی که در سطح اینترنت وجود دارد یادگیری آن بسیار ساده بوده و نیاز نیست شما برای به مکان خاصی مراجعه کنید. علاوه بر این امروزه فرصت های شغلی زیادی تحت عنوان کار فریلنسری برای دانشجویان و در کل افرادی که نمی توانند به صورت تمام وقت کار کنند ایجاد شده است.
پس با یادگیری یک نرم افزار تخصصی حتی اگر با رشته تحصیلی شما مغایرت داشته باشد شغل دانشجویی مناسبی را برای خودتان ایجاد کنید که هم در آمد بسیار بالاتری از مشاغل گفته شده در بخش قبلی داشته باشد و هم اینکه جایگاه شغلی مناسب تری داشته باشد. شاید برایتان جالب باشد که مشاغل مبتنی بر نرم افزار و برنامه نویسی اگر واقعاً در آن زمینه متخصص باشید جزو پردرآمد ترین شغل های جهان است.
گروه آموزشی استاد راهنما با برگزاری دوره های تخصصی آموزش نرم افزاری شما را در یادگیری یک نرم افزار به صورت تماماً حرفه ای یاری نموده و شما بعد از یادگیری نرم افزار اگر علاقه مند بودید می توانید با ما تحت عنوان کار دانشجویی پاره وقت همکاری داشته باشید. در واقع هدف ما ایجاد شغل دانشجویی و کار با کسانی است که تخصص نرم افزاری داشته و به دورکاری علاقه مند باشند.
خلاصه و جمع بندی
داشتن شغل دانشجویی مناسب برای بسیاری از دانشجویان در حال تحصیل ضروری می باشد تا هم از لحاظ مالی تامین شوند و هم اینکه آینده شغلی خوبی را بعد از فارغ التحصیلی برای خود رقم بزنند. یادگیری یک نرم افزار تخصصی می تواند برای دانشجویان فرصت کار پاره وقت دانشجویی ایجاد کند که هم در آمد کافی داشته و هم آینده شغلی آن ها را تضمین کند. پس فرصت را از دست ندهید و همین الان شروع به یادگیری کنید.